Alliance Optikk Brilleglede Ålesund Alliance Optikk Brilleglede Ålesund
Meny

Lokale saker

Om oss

Alliance optikk Brilleglede består av to avdelinger, den ene i Sykkylven sentrum, og den andre på Åsetorget, rett ved Ålesund sykehus.
Hos oss finner du et samarbeid mellom flere som jobber med øyne og syn.

Vi er senteret for ditt syn!

Du finner både optiker, øyelege, Memira og fargekonsulenter i butikken.
Øyelege og Memira er kun på vår avdeling i Ålesund.

Optiker benyttes for undersøkelse av syn og øyehelse, dette er det naturlige valget dersom du trenger briller eller linser, eller ønsker å vite om alt er i orden med synet ditt. Synundersøkelse anbefales å ta med 1-3 års mellomrom, avhengig av alder og synsstatus.
Optiker undersøker barn ned til 5års alderen.

Våre offentlig godkjente optikere er Marianne Hesvik, Kleri K. Håvold og Janne S Hjellegjerde

Øyelege benyttes for undersøkelse og behandling av øyesykdommer. Øyelege anbefales dersom du har øyeplager som betennelser, tørre, såre øyne og allergi. Om du har eller mistenker øyesykdommer som grå stær, grønn stær og svekkelse i skarpsynet. Dersom du har øyesykdom i nær familie, som grønn stær, er det også viktig med en øyekontroll.

Vurderer du synskirurgi for å oppnå brillefrihet, så finner du også Memira i våre lokaler. Alle for- og etterundersøkelser blir gjort her. Memira tilbyr alle typer synskirurgi, som RLE (linsebytte), ICL og laser.  Optiker Janne S. Hjellegjerde er klinkkleder for Memira

Våre fargekonsulenter hjelper deg med å finne den rette brillen til deg. Vi har briller og kontaktlinser av kjente merkevarer og god kvalitet. Vi lover deg høy fokus på fag, kvalitet og service.

Velkommen til oss!


Kategorier: Informasjon