Alliance Optikk Brilleglede Ålesund Alliance Optikk Brilleglede Ålesund
Meny

Lokale saker

Progressive glass? Det kan vi!

To progressive briller, men ulik pris! Brilleglassene ser helt like ut, men den ene er flere tusen kroner billigere enn den andre! Hvorfor det?

Progressive glass blir ofte assosiert med at de er vanskelige å bruke, at brillene må brukes hele tiden, og at det er et alderstegn. Mange tør nesten ikke å tenke tanken, fordi de har hørt mye negativt om glasset.

Vi etterprøver gjerne dette!

Vi mener at progressive glass er det mest ideelle glasset til oss over ca 48 år. Dette gir fleksibilitet til å kunne se både på avstand (tv, kjøring) og nær (data, lesing, håndarbeid) samtidig, i en og samme brille.

Vi vet at det finnes veldig mange dårlige glass, men vi vet enda mer om at det finnes mange bra glass også!

Har du kanskje prøvd et dårlig tilpasset progressivt glass av eldre teknologi, så skjønner vi godt at det kan bli bruksplager med at du:

  • Må lete etter felta
  • Må løfte brilla opp for å lese
  • Har tunnelsyn og uklart sidesyn
  • Kjenner på svimmelhet

Utviklingen av teknologien i brilleglass går fremover i rasende fart, og vi på Brilleglede er blant dem som har tilgang til nyutviklede produkter.

Så tilbake til prisforskjellen, da sier det seg selv:

De billigste glassa har gammel teknologi og smalt synsfelt å se i. Det gir ofte mer svimmelhet og ubehag i trapper og ulendt terreng, den er også vanskeligere å lese med.

Den med høyere pris har nyere teknologi og gir bredere synsfelt både når du leser og når du går. Da blir også bruks komforten mye bedre og brillen god å bruke.

Vi jobber daglig for at progressive glass skal bli en god opplevelse, og skreddersyr sonene i glasset, slik at det passer til deg og ditt syn. Du velger til hvilken pris og kvalitet. Du har selvfølgelig bytterett om du ikke trives med glasset. 

Vi har 25 års erfaring med progressive glass og har følgt med på utviklingen! Nye glass er verdt å prøve! Kom innom så får du informasjon, dette vet vi mye om!


Kategorier: Produktinformasjon